Φρέντμπεργκ: «Συναρπαστικό πρότζεκτ ο Παναθηναϊκός!»

Νίκος Αθανασίου
Φρέντμπεργκ: «Συναρπαστικό πρότζεκτ ο Παναθηναϊκός!»

bet365

Ο αρχιπροπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, μίλησε για τον ρόλο του στο «τριφύλλι» και τους στόχους του στην νέα σελίδα της καριέρας του.

"Είναι αλήθεια ότι υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω την ομάδα τις τελευταίες έξι μέρες, οπότε είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κάθε άποψη. Έχω προσληφθεί ως επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου, που σημαίνει ότι προΐσταμαι των προπονητών, τους επιβλέπω και τους επιμορφώνω για το μοντέλο που έχουμε σχεδιάσει. Ασφαλώς, είμαι περήφανος που ένα μέγεθος όπως ο Παναθηναϊκός με κάλεσε και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Είναι ένα συναρπαστικό πρότζεκτ και έχουμε επίγνωση ότι το ζητούμενο είναι η επιτυχία" είπε αρχικά μιλώντας σε μέσο της Δανίας και συνέχισε:

"Το συνολικό πρότζεκτ με δελεάζει και μου ακούστηκε ενδιαφέρον. Το προηγούμενο καλοκαίρι η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για παραβίαση του Financial Fair Play, που σημαίνει ότι η ομάδα είναι αναγκασμένη να αναπτύξει τους δικούς της παίκτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η περίοδος που εργάστηκα στην Κύπρο μου έκανε καλό. Εννοείται ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε μερικές καταστάσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα διαφέρει από την Κύπρο. Η κουλτούρα διαφέρει, αλλά επωφελήθηκα από την εργασία μου στην Ομόνοια.

Σε γενικές γραμμές, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ με δικούς μας παίκτες και σίγουρα στοχεύουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Ισχύει η τιμωρία της UEFA για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά αυτό μας δίνει χρόνο να προετοιμάσουμε καλύτερα τους νεαρούς παίκτες".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα