Αλμπάνης: «Οφείλουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο κάθε αγωνιστική»

Αλμπάνης: «Οφείλουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο κάθε αγωνιστική»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Οφείλουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο κάθε αγωνιστική»

bet365

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης τόνισε ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με την Ένωση στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιάζει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμπάνης στην κάμερα της NOVA:

Για το αν περιμένει με αγωνία το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: "Δυστυχώς είχα μια ατυχία πριν 2,5 μήνες, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έτσι και εγώ περιμένω να μπω στον αγωνιστικό χώρο να αγωνιστώ, να βοηθήσω την ομάδα και κατ' επέκταση τον εαυτό μου. Θα έλεγα πως ναι ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου".

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το πως ήταν το διάστημα που έλειπε λόγω του τραυματισμού του: "Ο ποδοσφαιριστής είναι αναγκασμένος να προσαρμόζεται στις περιστάσεις. Από τη στιγμή που έτυχε ο τραυματισμός κοίταζα το επόμενο βήμα, να τον ξεπεράσω όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στις οδηγίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, τους οποίους και ευχαριστώ για τη βοήθειά τους".

Για το πως είναι η νέα του εμπειρία στο κλαμπ της πρωταθλήτριας Ελλάδας: "Είναι μια καινούργια πρόκληση, την οποία θα ήθελε κάθε ποδοσφαιριστής πηγαίνοντας σε μια μεγαλύτερη ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις. Εύχομαι να έχω ανάλογη συνέχεια και στην ΑΕΚ και να κάνω ακόμα καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη".

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο: "Είναι μια καλή δοκιμάσια για εμάς γιατί δεν θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας. Είναι μία διπλή δοκιμασία. Αρχικά να βρούμε και πάλι τον δρόμο για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας η οποία είναι καθοριστικός παράγοντας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το τι ξεχωρίζει από τον αήττητο Ατρόμητο: "Αποτελείται από αξιόλογους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Φαίνεται πως τα δύο τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο ματς και να φτάσουμε στη νίκη".

Για το πως είδε τον αγώνα με την Μπάγερν: "Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα. Θεωρώ πως στηθήκαμε πάρα πολύ καλά. Κοιτάξαμε κατάματα έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όχι μόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Νομίζω πως τέτοια παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή και είναι εμπειρίες που μένουν ανεξίτηλες στο νου κάθε ποδοσφαιριστή".

Για το αν του έλειπε όλο αυτό: "Φυσικά και μου έλειπε, θα ήθελα και εγώ ν' αγωνιστώ και να αποκτήσω τέτοιες παρόμοιες εμπειρίες όπως έχουν αποκτήσει οι συμπαίκτες μου. Παρόλα αυτά κοιτάζω μπροστά. Ο στόχος είναι να επανέλθω, να μείνω υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για το αν βλέπουν το ματς με τον Ατρόμητο ως ματς αποδείξεων μετά την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: "Θα έλεγα πως είναι και αυτό στο μυαλό μας, αλλά δεν είναι αυτό που κυριαρχεί. Σαν ΑΕΚ οφείλουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο σε κάθε αγωνιστική".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα