Τερζής: «Νέο ξεκίνημα στο ματς με τον Απόλλωνα»

Τερζής: «Νέο ξεκίνημα στο ματς με τον Απόλλωνα»

Gazzetta team
Τερζής: «Νέο ξεκίνημα στο ματς με τον Απόλλωνα»

bet365

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα.

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές, καθώς έδειξαν μεγάλη διάθεση και επαγγελματισμό στις προπονήσεις», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Τερζής και συμπλήρωσε:

Ατλέτικο - Μπιλμπάο! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα με τον Απόλλωνα και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Στο παιχνίδι της Δευτέρας θέλουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα για να αρχίσουμε να καλύπτουμε το χαμένο έδαφος και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα