Ανησύχησαν με Στάθη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Gazzetta team
Ανησύχησαν με Στάθη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

bet365

Ο έμπειρος μπακ χτύπησε στο στήθος στην διάρκεια της προπόνησης αλλά δεν υπάρχει ανησυχία. Αλλαγή γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε την Παρασκευή (9/11) η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα της Δευτέρας (12/11) με τον Άρη στη Ριζούπολη.

Ο Γιάννης Στάθης τραυματίστηκε στο στήθος κατά την διάρκεια της προπόνησης, αντιμετώπισε πρόβλημα στην αναπνοή του, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο 31χρόνος δεξιός μπακ θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη για τον αγώνα με τον Άρη.

Στο μεταξύ για το παιχνίδι της 10ης ημέρας επιστρέφει ο Γιάννης Κοντοές, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ είναι πιθανό να είναι στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ακόμη αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξε και αλλαγή στο οργανόγραμμα της ομάδας και συγκεκριμένα στη θέση του γενικού αρχηγού με τον Σωτήρη Παπαδάκη ν' αντικαθιστά τον Αντώνη Λεβεντογιάννη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα