Θέλει το ρεκόρ ο Γέντρισεκ, αποστολή με 19 παίκτες ο Ράσταβατς

Δημήτρης Τομαράς
Θέλει το ρεκόρ ο Γέντρισεκ, αποστολή με 19 παίκτες ο Ράσταβατς

bet365

Ο Γέντρισεκ, σκόραρε για τέταρτη διαδοχική φορά στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης και έφερε την ομάδα του στην τέταρτη θέση και κόντρα στον Πανιώνιο έχει την δυνατότητα να κάνει ρεκόρ. Με 19 παίκτες η αποστολή των Ακριτών.
Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Έρικ Γέντρισεκ με την Ξάνθη, με τον Σλοβάκο να βρίσκεται μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Γέντρισεκ, σκόραρε για τέταρτη διαδοχική φορά στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης και έφερε την ομάδα του στην τέταρτη θέση. Το επίτευγμα αυτό το έχουν κάνει ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο το 1990, ο Αλβανός Πάνο το 1995 και ο Σταύρος Λαμπριάκος το 2005. Πλέον ο Γέντρισεκ θέλει να τους ξεπεράσει και το Σάββατο να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα απέναντι στην Πανιώνιο και να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ξάνθης που θα έχει σκοράρει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας.
Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (19:00) στο Xanthi FC Arena. Μετά το πέρας των τελικών ασκήσεων τακτικής, τις στατικές φάσεις και τα τελειώματα επιθετικών ενεργειών, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή της Ξάνθης που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Κίκε, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς και Γέντρισεκ. Εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Ντε Λούκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα