Η θέληση και η βελτίωση του Νάτχο του δίνουν πιθανότητες για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Η θέληση και η βελτίωση του Νάτχο του δίνουν πιθανότητες για το ντέρμπι

bet365

Η θέληση του Νάτχο και η βελτίωση που παρουσίασε την Παρασκευή του δίνουν σαφείς πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας τα όσα σας είχε προϊδεάσει από νωρίς το Gazzetta.gr.

Από νωρίς το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για την μεγάλη επιθυμία για τον Νάτχο και τις θετικές ενδείξεις που υπάρχουν. Με βάση τις νεότερες πληροφορίες ο Ισραηλινός χαφ έδειξε βελτίτωση στην κατάστασή του την Παρασκευή και σε συνδυασμό με την θέλησή του έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Αυτό εφόσον συμβεί δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι πάντως σίγουρα βασικός καθώς ο Μαρτίνς θέλει να δει όλα τα δεδομένα αλλά και τους άλλους χαφ: Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε. Από την άλλη σε σχέση με τον Νάτχο ο Ναουέλ είναι πιο δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. είχε και πρόβλημα στο πόδι και θέμα με την μέση του).

Ντόρτμουντ – Μπάγερν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα