Χασάν: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Χασάν: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Gazzetta team
Χασάν: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

bet365

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού τόνισε πως γνωρίζει ήδη πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης των «αιωνίων»
Ανυπόμονος αλλά και αισιόδοξος μαζί έδειξε ο Χασάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, μέσω των όσων είπε στο Olympiacos TV. «Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να συνεχίσεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει και θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον», ανέφερε αρχικά ο Αιγύπτιος φορ για την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ.
Και συνέχισε. «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα μου μιλούν όλοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Μου λένε ότι πρέπει να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω, επομένως, όπως όλη η ομάδα τη σημασία του ντέρμπι και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ημέρα. Όπως έχω πει πολλές φορές εγώ και όλη η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα