Σιμόες: «Είχαμε υποσχεθεί να μην επαναληφθεί η εικόνα με τον Παναθηναϊκό»

Σιμόες: «Είχαμε υποσχεθεί να μην επαναληφθεί η εικόνα με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Σιμόες: «Είχαμε υποσχεθεί να μην επαναληφθεί η εικόνα με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Μπάγερν και για τη σημασία της νίκης στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σιμόες μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport:

Για την εμφάνιση με την Μπάγερν, ύστερα από την άσχημη παρουσία της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μετά την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό καθίσαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτό που είπαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη ήταν να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα. Αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερα και να πιστέψουμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν ήταν απίστευτα δύσκολο. Η αποστολή μας ήταν επικίνδυνη αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Όλοι ξέρουν ότι ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται κι από τη βαθμολογική θέση του. Θα είναι ντεσαβαντάζ για μας που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μόνο γι΄ αυτό».

Για το περιστατικό μεταξύ Χουλτ και Τσόσιτς: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Ο Ούρος μέσα στα αποδυτήρια έπιασε τον Νίκλας, μίλησαν και τα βρήκαν. Το θέμα ξεκάθαρα θεωρείται λήξαν. Όταν αγωνίζεσαι σε τοπ επίπεδο καμιά φορά ανάβουν τα... αίματα και συμβαίνουν ανάλογες καταστάσεις στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα