«Θα κριθεί από τον Απόλλωνα»

Gazzetta team
  «Θα κριθεί από τον Απόλλωνα»

bet365

Ο Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τον Αρη
Για το επερχόμενο ματς του Απόλλωνα με τον Αρη μίλησε ο Θαλής Θεοδωρίδης, συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη, στον Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι με τον Αρη και πως βλέπει την αλλαγή προπονητή στους «κίτρινους»: «Είχαμε τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια απαραίτητα στοιχεία στην ομάδα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στη κατηγορία. Πιστεύω ότι το καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό παρότι ήταν πολύ δύσκολο. Καταφέραμε την Κυριακή στον ΟΦΗ να πάρουμε βαθμό κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα που αλλάζει και προπονητή. Νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να αποδείξουν κάποια πράγματα. Νομίζω πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα γίνει μεγάλη μάχη. Σίγουρα για μας η αλλαγή προπονητή μπορεί να επιδράσει θετικά και αρνητικά. Θα φανεί τη Δευτέρα».
Αν θεωρεί πως υπάρχουν παίκτες που πρέπει να προσέξει περισσότερο: «Ο Αρης έχει κάποιους παίκτες οι οποίοι μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τα προσέξουμε. Θεωρώ πως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο βαθμό που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα τότε νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν είναι από τα παιχνίδια που κάνουν τη διαφορά ως προς την παραμονή: «Ένα στοιχεία είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι αν καταφέρουμε να νικήσουμε μια ομάδα όπως ο Αρης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα