Επιμορφωτικό σεμινάριο με Δώνη, Νταμπίζα και Φύσσα

Επιμορφωτικό σεμινάριο με Δώνη, Νταμπίζα και Φύσσα

Gazzetta team
Επιμορφωτικό σεμινάριο με Δώνη, Νταμπίζα και Φύσσα

bet365

Οι εκπρόσωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε ημερίδα ενημέρωσης για την καλύτερη λειτουργία και πιο αποδοτική τροφοδότηση της Ακαδημίας του «τριφυλλιού».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

Οι εκπρόσωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» όπου και έλαβαν μέρος στο επιμορφωτικό σεμινάριο. Στόχος η καλύτερη δυνατή λειτουργία των Σχολών και η ακόμα πιο αποδοτική τροφοδότηση της Ακαδημίας μας.

Τα μέλη των Σχολών Ποδοσφαίρου καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και των Σχολών Ποδοσφαίρου Βασίλης Κωνσταντίνου, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης και ο διευθυντής της Ακαδημίας Τάκης Φύσσας.

Την ανάλυση του προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας έκανε ο εκ των προπονητών της, Κώστας Ταράσης ενώ τον τρόπο λειτουργίας του σκάουτινγκ της Ακαδημίας, ο επικεφαλής του τμήματος Γιώργος Μακρής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα