Απόλλων Σμύρνης: «Μόνο νίκη με Άρη»

Απόλλων Σμύρνης: «Μόνο νίκη με Άρη»

bet365

Από σήμερα ξεκινά στον Απόλλωνα η επιχείρηση «Αρης», ματς όπου άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητά του.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μέχρι στιγμής ο Απόλλων Σμύρνης μετρά έναν βαθμό. Το έργο του Γιάννη Ματζουράκη ωστόσο έχει ξεκινήσει να φαίνεται κι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δείχνει πως... υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ριζούπολη.

Βέβαια, το... πόση ζωή (απο)μένει θα φανεί εν πολλοίς και μετά το ματς με τον Άρη.

Μετά το «Χ» στην Κρήτη, άπαντες στην ομάδα ξέρουν ότι το ματς με τους «κίτρινους» πρέπει να το πάρουν ώστε να έρθει εκτός από την πρώτη φετινή νίκη κι ένα αποτέλεσμα που θα... κλείσει την απόσταση από τις άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με πιθανή νίκη θα πάει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ ντέρμπι στις τελευταίες θέσεις υπάρχουν και στα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός-ΟΦΗ.

Εκεί κάποιος θα έχει απώλειες λογικές κι ο Απόλλων θέλει να ψάξει την ευκαιρία του να μαζέψει βαθμούς για να είναι κοντά σ' αυτούς.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Ματζουράκης περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Κοντοέ που είναι στην φάση της επιστροφής του στη δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα