Τέλμο ντε Αντρές για Ερέρα: «Έχει γίνει λάθος»

Τέλμο ντε Αντρές για Ερέρα: «Έχει γίνει λάθος»

Gazzetta team
Τέλμο ντε Αντρές για Ερέρα: «Έχει γίνει λάθος»

bet365

Για παρερμηνεία και κακή απόδοση των δηλώσεων του Πάκο Ερέρα, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού στον Άρη, Τέλμο ντε Αντρές.

Το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πάκο Ερέρα σε Ρ/Σ των Κανάριων Νησιών προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη. Μέσω του περιβάλλοντός του αλλά και του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε ότι υπήρξε παρερμηνεία των δηλώσεών του. «Συγνώμη, αλλά έχει γίνει λάθος στη μετάφραση και ο δημοσιογράφος δεν εξήγησε σωστά τα λόγια του προπονητή. Σίγουρα, είπα ότι ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία και τους καλύτερους οπαδούς που έχει δει στην καριέρα του», σημείωσε ο Τέλμο ντε Αντρές σε συνομιλία του με φίλαθλο του Άρη στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα