Πάκο Ερέρα: «Πιο μικρός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ο Άρης»

Πάκο Ερέρα: «Πιο μικρός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ο Άρης»

Gazzetta team
Πάκο Ερέρα: «Πιο μικρός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ο Άρης»

bet365

Σε συνέντευξή του σε Ρ/Σ των Κανάριων Νησιών ο Πάκο Ερέρα έκανε λόγω για προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση του με τον Άρη και σημείωσε ότι για τους «κίτρινους» θα στοιχειοθετούσε υπέρβαση μια νίκη απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η συνέντευξη του Ισπανού τεχνικού δόθηκε στον Ρ/Σ «Punto 7 Radio» και αρχικά υποστήριξε ότι… «ήξερα ότι η παρουσία μου στον Άρη δεν θα εξαρτιόταν από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχα καταλάβει ότι δεν θα συνέχιζα. Για μένα δεν είχε να κάνει τόσο με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Μπορεί να μου καταλογίσει κάποιος ότι έχασα τρία συνεχόμενα ματς, αλλά και η Λεγανές εάν παίξει με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσει ένα από αυτά. Για μας, ήταν κακό το ότι είχαμε συνεχόμενα αυτά τα τρία παιχνίδια στο πρόγραμμά μας», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν χωρίσαμε για τα λεφτά γιατί δεν μ’ ενδιαφέρουν τα χρήματα. Άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία, άλλα μετράνε, όπως τα αποτελέσματα».

Ερωτηθείς για το πώς έπαιξε ο Άρης σ’ αυτά τα παιχνίδια, επανέλαβε αυτό που είχε πει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. «Όλους τους κοιτάξαμε στο πρόσωπο αλλά δεν είχαμε τύχη. Αντιμετωπίσαμε στα ίσια τους αντιπάλους μας, αμυνθήκαμε όπως έπρεπε απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και κάναμε καλά παιχνίδια. Κάποιες φορές όμως αυτό δεν αρκεί. Ήμασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας και μην ξεχνάμε ότι αυτές οι τρεις ομάδες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι μια πιο μικρή ομάδα η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία αλλά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχει έπλεξε το εγκώμιο του Ματέο Γκαρσία: «Είναι λαμπρός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτόν. Εχει βελτιωθεί πολύ, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Απέναντι στους μεγάλους ήταν εξαιρετικός, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και η Λας Πάλμας είναι τυχερή που της ανήκει».

Ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τη διοίκηση αλλά και με τον πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη και απάντησε. «Έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος δεν ήταν υπέρ της αντικατάστασής μου. Οι φίλαθλοι του Άρη θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί είναι φανταστικοί». Ο Ερέρα αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με παίκτες όπως ο Ματέο Γκαρσία και σημείωσε ότι «είναι φανταστικό να δουλεύεις με παιδιά όπως είναι ο Ματέο, είναι λαμπρό παιδί».

Κατέληξε αναφερόμενος στην εμπειρία του από το ελληνικό Πρωτάθλημα. «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Καμία ομάδα δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Άρης κι αυτό μου το είπε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον οποίον ήμασταν μαζί στη Θέλτα. Ο κόσμος θα κρίνει αν πέτυχα ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα