Παπαδόπουλος: «Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό»

bet365

Ο γκολκίπερ του Αστέρα τόνισε πως οι Αρκάδες «παλεύουν» μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν παίρνουν αυτό που αξίζουν
Στον παράγοντα ψυχολογία στάθηκε ο Παπαδόπουλος, μετά την αποψινή ήττα (1-0) του Αστέρα από την Ξάνθη. «Θεωρώ ότι αν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ, είτε νωρίς στο παιχνίδι, είτε αργότερα, θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Ξάνθη ήταν τυχερή. Με δύο ευκαιρίες έβαλε ένα γκολ. Εμείς χάσαμε αρκετές, ήταν και σε καλή μέρα ο τερματοφύλακάς τους, συγχαρητήρια στην Ξάνθη. Είναι ψυχολογικό το πρόβλημά μας. Βλέπετε την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ ότι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα για διάφορους λόγους μας έχουν στοιχίσει σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Το κλίμα μπορεί να αλλάξει με μία δύο νίκες ίσως και παραπάνω. Να πάρει η ομάδα λίγο τα πάνω της γιατί δεν είμαστε σε καλό φεγγάρι. Ώστε να φύγει τον άγχος από πάνω μας. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πάμε στη Λαμία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και θεωρώ ότι δε μας αξίζει η βαθμολογική μας θέση. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω στη Λαμία, πέρασα πολύ καλά εκεί, κι εύχομαι να γίνει καλό ματς». Για την «κόντρα» του με τον Αθανασιάδη για τη φανέλα του βασικού σχολίασε ότι «εννοείται ότι είναι μια ευγενική μάχη με τον Αθανασιάδη, τον εκτιμώ και με εκτιμά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το αν πρέπει να γίνεται εναλλαγή δε μπορώ να το κρίνω εγώ αν είναι καλό, αυτό είναι θέμα προπονητή, εγώ πρέπει να δουλεύω για να είμαι έτοιμος όποτε μου πει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα