Μπαξεβανίδης: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Γέντρισεκ»

Gazzetta team
Μπαξεβανίδης: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Γέντρισεκ»

bet365

Ο μπακ της Ξάνθης τόνισε πως στην ομάδα παίζουν χωρίς άγχος και... ότι βγει
Ακόμη μία νίκη πήρε σήμερα η Ξάνθη και ο Μπαξεβανίδης στάθηκε στην παρουσία του Γέντρισεκ. «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, απρόσμενα. Όμως πρέπει να πω ότι μας έκανε καλό αυτή η ήττα, έχουμε βελτιωθεί πολύ κι αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη. Παρά το ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, που γνωρίζαμε ότι η Τρίπολη θα μπει δυνατά. Μετά όμως ισορροπήσαμε πετύχαμε το γκολ και κερδίσαμε κι είμαστε χαρούμενοι. Σαν ομάδα φέτος νομίζω ότι περιμένουμε τη στιγμή μας που νομίζω ότι έρχεται σε κάθε ομάδα μες το παιχνίδι. Έτσι είμαστε κι εμείς. Ο Έρικ (σ.σ. Γέντρισεκ) γνωρίζουμε ποιος είναι, μας έχει βοηθήσει πολύ, έτσι έκανε και σήμερα, περίμενε τη στιγμή του, τη βρήκε και σκόραρε», είπε αρχικά ο έμπειρος μπακ στη NOVA.
Και συνέχισε. «Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, με μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά βαθμολογικά, πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και περιμένουμε πως και πως τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα