ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μαουρίσιο, ατομικό ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μαουρίσιο, ατομικό ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μαουρίσιο, ατομικό ο Πασχαλάκης

bet365

Η ευχάριστη είδηση από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό για τον Πασχαλάκη.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, όπου επέστρεψε ο Χοσέ Μαουρίσιο (ίσως μάλιστα να είναι και στην αποστολή για το ματς με τη Βίντι) και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος:

«Τη Δευτέρα (05.11) ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Ουγγαρίας με προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και συνέχισαν αποφόρτιση. Το ευχάριστο ήταν η επιστροφή του Μαουρίσιο στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος γυμνάστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε πλήρεις ρυθμούς και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε ατομικό και θεραπεία.

Την Τρίτη (06.11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα