Έφυγε για τις ΗΠΑ ο Μπούσης

Έφυγε για τις ΗΠΑ ο Μπούσης

Δημήτρης Ρούσσος
Έφυγε για τις ΗΠΑ ο Μπούσης

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης αναχώρησε για την Αμερική τη Δευτέρα (5/9), 21 μέρες μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο, με το πρόγραμμά του να παραμένει ανοικτό και την επιστροφή του στην Ελλάδα να αναμένεται το 2019.

Ήρθε, είδε, αποχώρησε και θα... ξανάρθει. Ο Μιχάλης Μπούσης είδε από κοντά και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (4/11) κι έφυγε από την Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (5/11), έχοντας βάλει τις υποθέσεις του ΟΦΗ σε μια σειρά στο διάστημα που παρέμεινε στη χώρα και πλέον εγκαταλείπει την Κρήτη, επιστρέφοντας στη «βάση» του, το Σικάγο.

Σε αυτές τις 21 μέρες ο επιχειρηματίας φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να δώσει το «στίγμα» για τη νέα εποχή των Ομιλιτών, που πλέον οργανωτικά, διοικητικά, ως και αγωνιστικά είναι η... μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με την έναρξη της σεζόν.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον ίδιο στη θέση του προέδρου, έχει συνέλθει σε σώμα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 18 Οκτωβρίου παρουσίασε το όραμα και τους ανθρώπους που εμπιστεύεται για τα καθημερινά ζητήματα του συλλόγου, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί από κοντά.

Εξάλλου, ο Μπούσης έφερε και τον σχετικό ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, που γέμισαν το Γεντί Κουλέ με τον Ολυμπιακό κι ενδεχομένως θα έπρατταν το ίδιο και με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την εταιρία διαχείρισης εισιτηρίων, φαινόμενο το οποίο ενόχλησε σοβαρά τη διοίκηση, σε σημείο που να επανεξετάσει συμφωνίες που εγκρίθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν κι έχουν ισχύ μέχρι σήμερα.

Ο νέος μεγαλομέτοχος των Κρητικών ακολούθησε μάλιστα κι εκτός έδρας την ομάδα του, δίνοντας το «παρών» στην AEL FC Arena στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική της Super League, ενώ σχεδόν καθημερινά βρισκόταν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο παρακολουθώντας τις προπονήσεις των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πλέον ο Μπούσης θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, με το πρόγραμμά του και την επιστροφή στην Ελλάδα να είναι ακόμα ανοικτή. Το πιθανότερο είναι πάντως πως αυτή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους, όταν και θα έρθει ξανά για να συναντήσει τους συνεργάτες του και να θέσει επί τάπητος όσα έχουν προκύψει για την ΠΑΕ ως τότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα