Γκιγιέρμε: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του»

Γκιγιέρμε: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του»

bet365

Ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας φανέρωσε την μεγάλη του θέληση να γίνει μέρος της ιστορίας ενός τεράστιου συλλόγου - όπως τόνισε σχετικά - του Ολυμπιακού.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στο lance.com.br φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Γκιγιέρμε. Ο μέσος του Ολυμπιακού επισήμανε για:

Την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: Έχω αγωνιστεί στα τελευταία ματς και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και μάλιστα μεγάλη. Είναι πολύ σημαντικό και βασικό για έναν παίκτη το να παίζει αρκετά και να μπορεί να δείχνει την δουλειά του και το τι μπορεί να προσφέρει. Ήρθα φέτος στον Ολυμπιακό και σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα.

Τους στόχους του: Είναι καλό για μένα που προσαρμόζομαι καλά και εκτός γηπέδου και αυτό νομίζω φαίνεται από το πως αγωνίζομαι. Ελπίζω να ακολουθήσω την πορεία παλιών καλών παικτών της ομάδας και να σταθεροποιηθώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολυαθλητικός και τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα και θέλω να γίνω μέρος του. Να γίνω μέρος της μεγάλης ιστορίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα