Συζήτηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου για τον Ερέρα!

Συζήτηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου για τον Ερέρα!

bet365

Για περίπου μισή ώρα συζήτησαν μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος. Βασικό αντικείμενο της κουβέντας ο Πάκο Ερέρα μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα!
Ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς ο Άρης μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες.
Οι επιλογές του και η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας έχουν καλλιεργήσει έντονο προβληματισμό ακόμη και στον μεγαλύτερο υποστηρικτή του, τον Θόδωρο Καρυπίδη. Εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο ισχυρός άνδρας του Άρη ακούει τις απόψεις των άμεσων συνεργατών του οι οποίοι είναι υπέρ της αλλαγής προπονητή, αλλά στο ίδιο διάστημα στήριξε τον Ισπανό τεχνικό τόσο με τις αποφάσεις του όσο και με τις αναρτήσεις του στα social media. Πλέον όμως ο κλοιός έσφιξε. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου, ο Θόδωρος Καρυπίδης συζητούσε με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και το ζήτημά τους ήταν ο Πάκο Ερέρα. Αν δηλαδή θα πρέπει να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία με νέα ψήφο εμπιστοσύνης ή θα αντικατασταθεί. Για να μπει σε διαδικασία αντικατάστασης του Ερέρα, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί προπονητής μεγαλύτερου μεγέθους του Ισπανού κι αυτός είναι ο λόγος της (μέχρι στιγμής) μη λήψης τελικής απόφασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα