Δοκιμή και με Νάτχο ο Μαρτίνς, ο Χασάν παρέμεινε φαβορί έναντι του Μάνου

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή και με Νάτχο ο Μαρτίνς, ο Χασάν παρέμεινε φαβορί έναντι του Μάνου

bet365

Ο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές το Σάββατο, βάζοντας και τον Νάτχο στον άξονα αλλά και τον Λάζαρο με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ισραηλινός έχει τις πιθανότητές του για βασικός αλλά ο Χασάν συνεχίζει να δείχνει φαβορί για μπροστά.
Μεταξύ άλλων είχε και τον Νάτχο στον άξονα μαζί με τον Μπουχαλάκη. Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα να χριστεί βασικός ο Ισραηλινός αντί του Καμαρά, αν και στις δοκιμές 11άδας μπήκε και ο Αφρικανός. Φαίνεται πως ο Μαρτίνς για την θέση του Καμαρά έχει σκεφτεί και άλλα... σενάρια και εκδοχές και ότι κάτι μπορεί να αλλάξει εκεί. Για την επίθεση δοκίμασε και Μάνο αλλά και Χριστοδουλόπουλο (σ.σ. στις δοκιμές είχε και Ναουέλ σε κάποια στιγμή), ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Αιγύπτιος Χασάν εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με Μάνο αλλά και Λάζαρο. Έτσι μία πιθανή 11άδα είναι: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά ή Νάτχο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα