Ο Λεβαδειακός «ξυπνάει» αργά, αλλά σπάνια του αρκεί

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Λεβαδειακός «ξυπνάει» αργά, αλλά σπάνια του αρκεί

bet365

Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε την ΑΕΛ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Βοιωτίας, σε ένα ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων του φέτος, που δεν εγγυάται όμως πάντα το βαθμολογικό όφελος.

Το απόγευμα του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική, η ΑΕΛ επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με στόχο να πάρει μια νίκη που θα της επέτρεπε να ανασάνει βαθμολογικά και να απομακρυνθεί από το «πάτωμα». Παρότι πήρε το προβάδισμα με τον Κοεφ από νωρίς (13’) δεν τα κατάφερε, αφού για άλλη μια φορά ο Λεβαδειακός «μίλησε» στο τέλος!

Έστω και με αυτογκόλ, στο 82’ η ομάδα του Σανίνο αντέδρασε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από 6 συνεχόμενες ήττες. Αυτό ήρθε με άλλο ένα γκολ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που οι Βοιωτοί συνηθίζουν στη φετινή σεζόν.

Για την ακρίβεια ο Λεβαδειακός έχει σκοράρει φέτος όλα κι όλα 6 γκολ. Καθένα απ’ αυτά έχει επιτευχθεί στο β’ μέρος, ενώ 5 εξ αυτών σημειώθηκαν μετά το 70’, σε ένα ιδιότυπο μοτίβο σκοραρίσματος.

Η αρχή έγινε στη 2η αγωνιστική, όταν ο Μαρκόφσκι βρήκε δίχτυα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο 73’, χαρίζοντας τη νίκη στους Βοιωτούς. Η επόμενη φορά που βρήκαν δίχτυα καταγράφεται αρκετά αργότερα, στην 6η αγωνιστική και στην ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (2-1), όταν ο Σαβατογκό μείωσε στο 86’, κρατώντας προσωρινά στο παιχνίδι την ομάδα του.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη (1-2), με τον… φευγάτο πλέον Σουμπίνιο να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Μια βδομάδα αργότερα στη Φθιώτιδα ηττήθηκε στη Λαμία (3-2), ωστόσο στο 81’ ο Γιακουμάκης πρόλαβε να ισοφαρίσει σε 2-2, πριν έρθει ο Αντέτζο δυο λεπτά αργότερα να «σκοτώσει».

Το Σάββατο ο Ιωαννίδης με τη βοήθεια του Γκόλια έφερε το παιχνίδι στα «ίσια» (1-1), με τους γηπεδούχους να αποκομίζουν έναν ακόμα βαθμό.

Έτσι προκύπτει το 5/6 στο τελευταίο 20λεπτο των αγώνων φέτος. Μοναδικό γκολ που σημειώθηκε σε άλλο χρονικό σημείο αυτό του Νανγκίς στη Λαμία (60’), με το οποίο μείωσε σε 2-1.

Όλα τα γκολ είναι στο β’ μέρος, όμως αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετό. Βαθμολογικά βέβαια μεταφράζεται στο… σύνολο των βαθμών που προσμετρά, όμως με 7 ήττες σε 9 παιχνίδια μέχρι τώρα, σίγουρα στη Λιβαδειά δεν μπορούν να θεωρούν… παράσημο πως παλεύουν μέχρι τέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα