Ο Χουλτ «αγκαλιά» με τους παλιούς «πράσινους» συμπαίκτες του (pics)

Gazzetta team
Ο Χουλτ «αγκαλιά» με τους παλιούς «πράσινους» συμπαίκτες του (pics)

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ φιλοξενείται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχασε την ευκαιρία να «τα πει» εγκάρδια με τους παλιούς του συμπαίκτες στο «τριφύλλι», όπου αγωνιζόταν ως τον Ιανουάριο του 2018.

Στην ΑΕΚ συμπληρώνει προσεχώς έναν χρόνο, μετά την μετακίνησή του από τους «πράσινους», ωστόσο ο Σουηδός μπακ έχει παρελθόν στο «Καλαφάτης», όπου παρέμεινε από το καλοκαίρι του 2016 ως και τον περασμένο Ιανουάριο.

Απόψε θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα και ως φιλοξενούμενος στο «πράσινο» ΟΑΚΑ είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους παλιούς συμπαίκτες του.

Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Τζανδάρης και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκαν θερμά, ενώ και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είχε την ευκαιρία να τα πει με πολλούς από αυτούς, έχοντας επίσης «πράσινο» παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα