Του πάει το Περιστέρι του Κρέσπο, βρήκε πάλι δίχτυα! (vid)

Του πάει το Περιστέρι του Κρέσπο, βρήκε πάλι δίχτυα! (vid)

Του πάει το Περιστέρι του Κρέσπο, βρήκε πάλι δίχτυα! (vid)

bet365

Ο Χοσέ Κρέσπο είναι αυτός που άνοιξει το σκορ στο γήπεδο του Περιστερίου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, χτίζοντας μια μίνι παράδοση στην έδρα του Ατρόμητου.

Η συνεργασία των δύο στόπερ του ΠΑΟΚ, Βαρέλα και Κρέσπο, έβαλε από το 40ο λεπτό τους "ασπρόμαυρους" μπροστά στο σκορ.

Ο Ισπανός στόπερ φαίνεται να δημιουργεί τη δική του παράδοση στο Περιστέρι, καθώς είχε σκοράρει και στο περσινό, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (0-2), στο ματς από το οποίο ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου του 2018 το εντυπωσιακό σερί του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, με τις 13 συνεχόμενες νίκες. Ήταν αυτός που πέτυχε στο 56ο λεπτό το δεύτερο γκολ των "ασπρόμαυρων".

Συνολικά έχει φτάσει τα πέντε γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, φέτος σκόραρε και στο 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θέλει ακόμη μια συμμετοχή για να φτάσει τις 100 παρουσίες με το Δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα