O Πρίγιοβιτς αποθεώνει το «Φαινόμενο»! (pics)

O Πρίγιοβιτς αποθεώνει το «Φαινόμενο»! (pics)

O Πρίγιοβιτς αποθεώνει το «Φαινόμενο»! (pics)

bet365

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπήκε στη διαδικασία των απαντήσεων, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram, αποθεώνοντας τον (κανονικό) Ρονάλντο!

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ παρέλαβε σήμερα (2/11) το βραβείο για το Best Goal του Οκτωβρίου, κερδίζοντας την πρώτη θέση στη ψηφοφορία χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η βράβευση και οι δηλώσεις του Πρίγιοβιτς έγιναν με έναν πιο διαδραστικό τρόπο από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που αποφάσισε να δώσει το λόγο στο κοινό της ομάδας. Ετσι, οι φίλοι του «Δικεφάλου» είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στον Σέρβο κανονιέρη στέλνοντας τις ερωτήσεις τους.

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου;», ρώτησαν τον Πρίγιοβιτς, που απάντησε «ανεβάζοντας» τη φωτογραφία του Ρονάλντο.

Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, με τον Σέρβο στράικερ να μη θέλει καν να μπει στη διαδικασία να απαντήσει για το αν αγαπάει ή όχι τον ΠΑΟΚ («αλήθεια, πρέπει να απαντήσω σε αυτό…»), είπε ότι τα μαλλιά του δίνουν δύναμη, όπως τόνισε «κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο και κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση», ενώ δε θέλησε να επιλέξει κάποιο αγαπημένο γκολ: «Κάθε ένα γκολ είναι μοναδικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα