Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κολοβέτσιος, παίζει με ΑΕΚ!

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κολοβέτσιος, παίζει με ΑΕΚ!

Νίκος Αθανασίου
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κολοβέτσιος, παίζει με ΑΕΚ!

bet365

Ο Έλληνας στόπερ παρά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και δήλωσε «παρών» για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να προπονείται κανονικά παρά τις ενοχλήσεις που έχει στον δικέφαλο. Έτσι, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απρόπτου θα είναι κανονικά στην ενδεκάδα του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότσαρη, Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Κουρμπέλη, Πούγγουρα, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδη, Στάικο, Τζανδάρη, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα