Ο Λουτσέσκου δίνει ανάσες στον Πέλκα

Ο Λουτσέσκου δίνει ανάσες στον Πέλκα

Ο Λουτσέσκου δίνει ανάσες στον Πέλκα

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Πέλκα και να τον αφήσει στον πάγκο για τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» στο Περιστέρι.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση με τον 25χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει ασταμάτητα, τόσο με τους «ασπρόμαυρους», σε τρεις διοργανώσεις, όσο και με την εθνική ομάδα.

Αυτή η κούραση έχει εμφανή επίπτωση στην απόδοση του Δημήτρη Πέλκα το τελευταίο διάστημα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έγινε αλλαγή μόλις στο 53ο λεπτό, συμπληρώνοντας 16 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα από τις 24 Ιουλίου μέχρι τώρα.

Στις δοκιμές για την ενδεκάδα του «Δικεφάλου» ο Πέλκας δεν ήταν με τους βασικούς που προορίζονται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και στη θέση του ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αυτή αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή του Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το τελευταίο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (29/10), με τον Ζαμπά στο δεξιό άκρο της επίθεσης, στην απέναντι πλευρά τον Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα