Παπαδόπουλος: «Νίκη με τον Απόλλωνα για πολλούς λόγους» (vid)

Παπαδόπουλος: «Νίκη με τον Απόλλωνα για πολλούς λόγους» (vid)

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Νίκη με τον Απόλλωνα για πολλούς λόγους» (vid)

bet365

Στην πολλαπλή σημασία της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης (4/11, 19:30) στάθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι Κρητικοί υποδέχονται την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την 9η αγωνιστική της Super League και ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα οφέλη που θα έχει η ομάδα του, αν κατακτήσει το «τρίποντο» στο Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο OFITV:

«Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που παίζουμε εντός έδρας, όπου θέλουμε μαζί με τον κόσμο μας να χαρούμε νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως κάθε φορά, να βελτιωνόμαστε, να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε. Είναι μεν σημαντικό, όμως θέλουμε να το κερδίσουμε.

Είναι σημαντικό να είναι οι παίκτες μας υγιείς, να έχουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για το παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να βελτιωθούμε κυρίως μεσοεπιθετικά και σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, γιατί έτσι θέλουμε να παίζουμε, να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο κι έτσι να παίρνουμε τους βαθμούς.

Η αυτοπεποίθηση είναι σε υψηλό επίπεδο από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η ομάδα πατάει καλύτερα στο γήπεδο, έχουμε καλή ψυχολογία και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα, να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Θα παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και δεν θέλουμε στο σπίτι μας να έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα