Χωρίς επιθετικό στη Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός

Γιώργος Ντυμένος
Χωρίς επιθετικό στη Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας πρέπει να βρει λύση στην επίθεση μιας και μετά τον Μοράρ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Καμαρά.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην πρωινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Καμαρά τέθηκε εκτός μάχης λόγω τενοντίτιδας κι έτσι η ομάδα του Αγρινίου πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη χωρίς επιθετικό, αφού ο Μοράρ έχει ενόχληση στον τετρακέφαλο.

Θυμίζουμε ότι επίσης στο Αγρίνιο έμεινε ο Έρικσον, αλλά κι οι Μιχάι - Μάρκος Πάουλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μαλής, Κόκκορης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα