Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Ανήμερα της διεξαγωγής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, το Σάββατο (3/11) θα παρθεί η απόφαση για το άνοιγμα του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν τελικά θα είναι αρκετές οι κάτω θύρες για τον κόσμο...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, περισσότεροι από 18.000 οπαδοί αναμένονται στις εξέδρες του «Σπύρος Λούης» το απόγευμα του Σαββάτου για το παιχνίδι των «πράσινων απέναντι στην «Ένωση» και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχιζόταν με ρυθμούς που προκάλεσε σκέψεις ώστε ν' ανοίξει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Αν και σήμερα, Παρασκευή, η προπώληση ξεπεράσει τις 30.000, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει κόσμος και στις πάνω εξέδρες, σε διαφορετική περίπτωση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φροντίσουν να γεμίσει τελείως το κάτω μέρος των κερκίδων του Σταδίου.

Όσον αφορά το θέμα της στατικότητας μετά και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ανησυχία, από τη ΓΓΑ παραμένουν καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Best of internet