Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

bet365

Ανήμερα της διεξαγωγής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, το Σάββατο (3/11) θα παρθεί η απόφαση για το άνοιγμα του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν τελικά θα είναι αρκετές οι κάτω θύρες για τον κόσμο...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, περισσότεροι από 18.000 οπαδοί αναμένονται στις εξέδρες του «Σπύρος Λούης» το απόγευμα του Σαββάτου για το παιχνίδι των «πράσινων απέναντι στην «Ένωση» και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχιζόταν με ρυθμούς που προκάλεσε σκέψεις ώστε ν' ανοίξει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Αν και σήμερα, Παρασκευή, η προπώληση ξεπεράσει τις 30.000, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει κόσμος και στις πάνω εξέδρες, σε διαφορετική περίπτωση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φροντίσουν να γεμίσει τελείως το κάτω μέρος των κερκίδων του Σταδίου.

Όσον αφορά το θέμα της στατικότητας μετά και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ανησυχία, από τη ΓΓΑ παραμένουν καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα