Λουτσέσκου: «Ολες οι ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ολες οι ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάσταση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, το Μαουρίσιο, τον Βέρνμπλουμ, τον Ζαμπά και τον Λημνιό.

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είπε στην κάμερα του Novasports, με αφορμή το παιχνίδι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι μία εξαιρετική ομάδα, με ισχυρό πνεύμα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι αθλητική και πιέζουν σε όλο το γήπεδο και σίγουρα χρειαζόμαστε σωστή πνευματική προετοιμασία καθώς μπορεί να μας δυσκολέψουν ανά πάσα στιγμή. Από την άλλη θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τον Ατρόμητο, καθώς είμαστε μία καλή ομάδα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένω λοιπόν ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να κερδίσουμε».

Για το αν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία της ομάδας μετά τα ντέρμπι:

«Δεν αλλάζουμε κάτι. Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο τον δεύτερο του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Μετά έχουμε τον Παναιτωλικό, έπειτα από ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά την διακοπή παίζουμε με την 5η Ξάνθη. Συνεχώς εμφανίζονται μπροστά μας ομάδες που βελτιώνονται συνεχώς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι, στοιχείο που είναι βασικό για την έως τώρα πορεία μας».

Για το αν πρέπει να «πουσάρει» τους παίκτες του σε παιχνίδι με θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες:

«Στο ποδόσφαιρο όταν σκέφτεσαι ότι μία ομάδα είναι πιο αδύναμη από σένα χάνεις. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ειλικρινά ξέρουμε ότι κάθε ομάδα έχει ένα έξτρα κίνητρο κόντρα σε εμάς γι αυτό και πρέπει να προσέχουμε συνεχώς».

Για το ποιον θεωρεί τον βασικό αντίπαλο για το πρωτάθλημα:

«Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδας. Ξέρουμε τους αντιπάλους και πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την επιστροφή του Μαουρίσιο και πότε θα γίνει:

«Πιθανόν να βρίσκεται μαζί μας από την επόμενη ομάδα, να είναι στην αποστολή για τον Παναιτωλικό και να πάρει λεπτά στο Κύπελλο».

Για την ήττα από τη Βίντι και πως λειτούργησε πάνω στην ομάδα:

«Όχι. Είναι απλά ένα παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή χάνεις. Δεν γίνεται να τα κερδίζεις όλα. Οι ομάδες πρέπει να μειώνουν τα παιχνίδια που δεν κερδίζουν για να πετύχουμε».

Για τον Βέρνμπλουμ και τι περιμένει από αυτόν:

«Θέλω να συνεχίσει να δουλεύει. Βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής. Πήρε λεπτά περισσότερα στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Έχει προσωπικότητα και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και την απόδοση των Λημνιό και Ζαμπά:

«Πραγματικά δεν βλέπω την ηλικία των παικτών όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι. Περιμένω να δίνει τα πάντα ο καθένας σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση. Επίσης προσπαθώ να είμαι κοντά σε κάθε παίκτη και να τον βοηθάω. Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα νικάει και όταν ο κάθε παίκτης παίζει καλά. Δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία των παικτών λοιπόν και τους βλέπω όλους ίσους».

Για την διαχείριση των παικτών:

«Θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα