Εκτός πλάνων για δεύτερο σερί ματς ο Τουρέ

Εκτός πλάνων για δεύτερο σερί ματς ο Τουρέ

Δημήτρης Τομαράς
Εκτός πλάνων για δεύτερο σερί ματς ο Τουρέ

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ τέθηκε off για δεύτερο διαδοχικό ματς του Ολυμπιακού, καθώς μετά το πρωτάθλημα έμεινε εκτός και στο ματς Κυπέλλου με Παναχαϊκή. Η ίωση που τον ταλαιπώρησε και η αναμονή για πιο καλή εικόνα του στο προσεχές διάστημα.

Ο Ιβοριανός άσος είχε μείνει εκτός πλάνων από το Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης. Ο Τουρέ είχε ταλαιπωρηθεί από το περασμένο Σαββατοκύριακο από μία ίωση αλλά ξέχωρα από αυτό η αγωνιστική του εικόνα με τον ΟΦΗ δεν ήταν τόσο καλή.

Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να αφήσει off τον έμπειρο άσο και από το Παναχαϊκή - Ολυμπιακός. Είναι σαφές πως εκτός των άλλων στον Ολυμπιακό περιμένουν μία βελτίωση και πιο μεγάλη βοήθεια από τον Γιάγια Τουρέ στο προσεχές διάστημα, με δεδομένη και την ποιότητά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα