Ζαμπά: «Ονειρο μου η εθνική Βραζιλίας» (pic)

Ζαμπά: «Ονειρο μου η εθνική Βραζιλίας» (pic)

Gazzetta team
Ζαμπά: «Ονειρο μου η εθνική Βραζιλίας» (pic)

bet365

Η αναφορά του Βραζιλιάνου άσου του ΠΑΟΚ στο όνειρο της παρουσίας του στην Ολυμπιακή εθνική ομάδα της Βραζιλίας και στο όνειρο της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Λέο Ζαμπά δεν κρύβει το μεγάλο του όνειρο: «Να παίξω με την εθνική Βραζιλίας»! Η αναφορά του νεαρού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του και στην ιστοσελίδα «trivela.com.br».

«Το ονειρεύομαι ναι, φυσικά. Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ονειρεύομαι επίσης να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε όλες τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας και ελπίζω να αγωνιστώ και στην μεγάλη ομάδα. Εάν εδώ κάνω τη δουλειά μου καλά, νομίζω πως θα με παρακολουθούν και θεωρώ πως θα έχω την ευκαιρία. Θα αφιερώσω τον εαυτό μου εδώ στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσω να πηγαίνω καλά και είμαι σίγουρος πως θα με βλέπουν», σχολίασε ο Λέο Ζαμπά, που υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη (ποδοσφαιρική) διαφορά που υπάρχει μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας είναι ότι «στη Ρωσία υπάρχει μεγαλύτερη φυσική δύναμη, στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι δυνατές στην τεχνική».

Φυσικά υπάρχουν και άλλες διαφορές. «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Δεν ξέρω εάν οι Ρώσοι είναι περισσότερο κλειστοί εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας. Οι Έλληνες είναι ανοιχτοί άνθρωποι, ειδικά εάν ξέρουν πως είσαι Βραζιλιάνος. Στη Ρωσία είναι πιο κλειστοί οι άνθρωποι, εδώ μοιάζει περισσότερο με τη Βραζιλία», υποστήριξε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έχει ως στόχο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα