Γέντρισεκ: «Μόνο ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται σε ευρωπαϊκά στάνταρ»

Γέντρισεκ: «Μόνο ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται σε ευρωπαϊκά στάνταρ»

bet365

Ο δεύτερος σκόρερ της Super League μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, για το μέλλον του στην Ξάνθη, το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και γιατί δεν έχει κληθεί στην εθνική Σλοβακίας.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Έρικ Γέντρισεκ για δεύτερη σεζόν αποδεικνύει την ποδοσφαιρική κλάση του, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 6 γκολ.

Ο 32χρονος φορ μίλησε στην ιστοσελίδα «futbal.pravda.sk» για την εμπειρία του στην ακριτική ομάδα.

«Αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης και αισθάνομαι καλύτερα εκεί. Ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού μου και έχω μια πιο σταθερή απόδοση. Την προηγούμενη σεζόν είχα 11 γκολ σε 30 αγώνες και ήμουν στους πρώτους πέντε σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου ήταν στην Καϊζερσλάουτερν, την Ρουζόμπεροκ και την Κρακοβία. Το συμβόλαιό μου φέτος ολοκληρώνεται με την Ξάνθη και η ομάδα θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μαςΜου αρέσει εδώ και νιώθω καλά. Υπάρχει μια οικογένεια πίσω μου πρόσφατα και είναι χαρούμενοι. Ο άνθρωπος μεγαλώνει, τα παιδιά μεγαλώνουν. Πρέπει να εξετάσω όλες τις πτυχές και στη συνέχεια να αποφασίσω αν θα αλλάξω ομάδα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην οργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Οι Έλληνες υστερούν στις ποδοσφαιρικές υποδομές. Μόνο το Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά κριτήρια. Οι άλλοι είναι πίσω. Αυτή είναι μια πρόκληση για τους Έλληνες στο μέλλον. Η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι υψηλή.

Δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Bundesliga, αλλά ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η AEK παίζουν τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκρίνοντας με την Πολωνία, εκεί δεν υπάρχει καμία ομάδα σε αυτό το επίπεδο».

Ο Γέντρισεκ παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Ελλάδα δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής στα πλάνα του νεοφερμένου ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβακίας, Πάβελ Χάπαλ.

«Για μένα είναι ένα μυστήριο. Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση από την ομοσπονδία ή τον προπονητή. Δεν ξέρω τον λόγο και λυπάμαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα