Marca: «ΠΑΟΚ, το ελληνικό τείχος» (pics)

Marca: «ΠΑΟΚ, το ελληνικό τείχος» (pics)

Marca: «ΠΑΟΚ, το ελληνικό τείχος» (pics)

bet365

Υμνοι της ισπανικής εφημερίδας, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, για το σερί νικών του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι άλλες τρεις… Παρί της Ευρώπης», αναφέρει ο τίτλος του θέματος.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Τρεις ομάδες στην Ευρώπη, όπως οι Παριζιάνοι, έχουν κερδίσει τα πάντα στα πρωταθλήματά τους», υποστηρίζει η «Marca» στο θέμα με τους συλλόγους, που έχουν πετύχει το απόλυτο, την Παρί Σεν Ζερμέν, την PSV Αϊντχόφεν, τον ΠΑΟΚ και την Τρι Φιόρι από το Σαν Μαρίνο.

«ΠΑΟΚ, το ελληνικό τείχος», είναι ο τίτλος που συνοδεύει την αναφορά της ισπανικής εφημερίδας στο κείμενο για την ομάδα του «Δικεφάλου». «Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μια ομάδα που βασιλεύει στην Ελλάδα και, όπως η Παρί, έχει κερδίσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν κερδίσει οκτώ αγώνες και είναι ηγέτες στην ελληνική Super League.

To πλάνο που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ για να φτάσει σε τέτοια επίπεδα είναι απλό. Άμυνα. Το τείχος, μιλώντας ποδοσφαιρικά, που έχει εγκατασταθεί στον ΠΑΟΚ φέρνει καρπούς. Είναι μια από τις ομάδες που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ στην Ευρώπη με μόνο 2 γκολ παθητικό!», σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ υπάρχει αναφορά στους δύο Ισπανούς του «Δικεφάλου», Κρέσπο και Κάνιας, αλλά και στον πρώτο σκόρε του, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα