Μάνος για Γιαννιώτη: «Ο Ανδρέας μου είπε 'θα το βάλεις, σε πιστεύω'»!

Δημήτρης Τομαράς
Μάνος για Γιαννιώτη: «Ο Ανδρέας μου είπε 'θα το βάλεις, σε πιστεύω'»!

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε τι του είπε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, τον οποίο πήγε να αγκαλιάσει και να αφιερώσει το γκολ που έβαλε με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος στο κανάλι του Ολυμπιακού:
Τι σημαίνει αυτό το γκολ για εσένα;
Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός. Παίρνει ψυχολογία από τα γκολ. Είναι ένα συν παραπάνω ότι η ομάδα τελικά νίκησε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πιστεύω να μπορώ και στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τους 3 βαθμούς».
Έτρεξες κι αφιέρωσες το γκολ στον Γιαννιώτη. Για ποιο λόγο;
Είναι καλός μου φίλος και μου είπε την ώρα που έμπαινα στο ματς: 'Θα το βάλεις, θα το βάλεις! Σε πιστεύω'. Πήγα και του το αφιέρωσα το γκολ.
Γιατί δυσκολευτήκατε τόσο πολύ;
Όπως βλέπουμε και στα προηγούμενα ματς, έχουμε μια ατυχία στο σκοράρισμα. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε γρήγορα γκολ. Το θέμα είναι ότι το γκολ ήρθε. Θα δουλέψουμε καλύτερα στις προπονήσεις, να βελτιωθούμε, να μπορέσουμε να πετύχουμε πιο γρήγορα τα γκολ, για να ανοίγουμε τις άμυνες και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα