Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τέσσερα ματς με το 4-4-2!

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τέσσερα ματς με το 4-4-2!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τέσσερα ματς με το 4-4-2!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να κερδίζουν στο 89' τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 χάρις στο γκολ του Μάνου και με σχήμα 4-4-2. Με αυτήν την διάταξη οι Πειραιώτες έχουν πάρει τουλάχιστον τέσσερα ματς φέτος στο πρωτάθλημα.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Αυτό ισχύει για τον Ολυμπιακό και την διάταξη του 4-4-2. Εκεί όπου σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις που το 4-2-3-1 του Πέδρο Μαρτίνς έγινε 4-4-2 πήρε το ματς που ήθελε. Στο 1-0 του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα ο Ίβηρας τεχνικός επέλεξε αλλαγή διάταξης σε 4-4-2. Μπορεί το γκολ να ήρθε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αλλά από το 46' ο Μαρτίνς είχε επιλέξει σχήμα με δύο φορ. Τον Χασάν που μπήκε αντί του Πάρντο και τον Γκερέρο.
Στο 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς ενώ ετοίμαζε για αλλαγή τον Γκιγιέρμε δεν την έκανε μετά το 1-1 των Αρκάδων. Έβαλε τον Χασάν αντί του Λάζαρου στο 72' και με το 4-4-2 με τον Αιγύπτιο και τον Γκερέρο πήρε στο τέλος το παιχνίδι χάρις στο τέρμα του Νάτχο. Απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η είσοδος του Χασάν άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε το γκολ και το 1-0 υπέρ των Πειραιωτών. Από το 73' και μετά το σχήμα έγινε 4-4-2 με Χασάν και Γκερέρο.
Εσχάτως το ίδιο έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το 1-0 με σκόρερ τον Μάνο. Ο Τρικαλινός φορ μπήκε στο 75' και με τον Λάζαρο να παίζει μπροστά συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2. Στις αναμετρήσεις αυτές δεν βάζουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου επίσης πήγε σε τέτοια λογική ο Μαρτίνς αλλά δεν του βγήκε (σ.σ. ο Γκερέρο πήγε στο 69' για να πλαισιώσει τον Χασάν μπροστά) καθώς η ομάδα του έχασε με 1-0. Δεν τα λες και λίγα τα ματς αυτά σε οκτώ αγωνιστικές...
Ο ΝΑΤΧΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡ
Δύο σημεία που μπορεί να σταθεί επίσης κανείς είναι ότι η παρουσία του Νάτχο στο κέντρο ακόμα και σε ματς που έχασε ο Ολυμπιακός (σ.σ. με τον ΟΦΗ) δίνει μεγάλες δημιουργικές βοήθειες. Με τον Ισραηλινό η μπάλα κυλάει πιο εύκολα προς την αντίπαλη περιοχή και οι κάθετές του ανοίγουν διαδρόμους. Επίσης ο Μάνος είναι αυτήν την στιγμή ο πιο αποτελεσματικός φορ του Ολυμπιακού με ένα γκολ σε μόλις δύο τελικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα