Οργή του Πανιωνίου για Σιδηρόπουλο (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Οργή του Πανιωνίου για Σιδηρόπουλο (pic)

bet365

Ο Πανιώνιος έχασε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στην τελευταία φάση του αγώνα με το αυτογκόλ του Μπανανά, μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ιστορικού.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο είχε προκαλέσει τον προβληματισμό των ανθρώπων του Πανιωνίου, αφού στο παρελθόν είχαν έντονα παράπονα από τις διαιτησίες του και με αφορμή την φάση του 2-2 θεωρούν ότι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι όποιες ανησυχίες τους.

Οι «κυανέρυθροι» τονίζουν πως ο κ. Σιδηρόπουλος έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη παράβαση κατά την διάρκεια εκτέλεσης φάουλ του Ούμπιδες. Συγκεκριμένα σε δύο φάουλ, αφού αρχικά ο Χατζηισαϊας απωθεί τον Ντομίνγκες ενώ στη συνέχεια ο Ρισβάνης κρατάει από την φανέλα τον Μπανανά (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας), με αποτέλεσμα να εμποδίσει τον στόπερ του Πανιωνίου να καθαρίσει την φάση.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα