Λουτσέσκου: «Το σκορ είναι άδικο»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Το σκορ είναι άδικο»

bet365

Κατηγορηματικός πως ο ΠΑΟΚ δικαιούταν μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

O ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα με 2-0, σε ένα αποτέλεσμα ωστόσο που σύμφωνα με τον προπονητή του δεν απεικονίζει τη διαφορά των δυο ομάδων, που ήταν μεγαλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Συνολικά από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο το παιχνίδι ήταν δικό μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, που είναι μια νεανική και ποιοτική ομάδα, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Η διαφορά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Είχαμε αρκετά σημαντική απόσταση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα