Κούτρης: «Δεν θα βρίσκουμε κάθε φορά γκολ στο 90'»

Δημήτρης Τομαράς
Κούτρης: «Δεν θα βρίσκουμε κάθε φορά γκολ στο 90'»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για έλλειψη καθαρού μυαλού από τον Ολυμπιακό και πως πρέπει να λειτουργεί διαφορετικά στα ματς γιατί δεν θα βρίσκει κάθε φορά γκολ στο 90'.
Οι ατάκες του Κούτρη:
Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το ματς εμείς έπρεπε να το κάνουμε εύκολο. Περιμέναμε να είναι δύσκολο το ματς και αυτό γίνεται όταν έχεις απέναντί σου κλειστές άμυνες. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν βρήκαμε τις φάσεις που δουλεύουμε αλλά το μόνο θετικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και το θέλαμε πολύ. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν τα παρατάμε ποτέ, θέλουμε όμως να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς γιατί δεν θα βρίσκουμε κάθε φορά γκολ στο 90'. Κυνηγάμε κάθε ματς μέχρι τέλους αλλά δεν κάναμε ένα καθόλου καλό παιχνίδι σήμερα. Κάθε ματς πρέπει εμείς να το κάνουμε εύκολο για να σκοράρουμε νωρίς και να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Μας δίνει αφάνταστη δύναμη και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα