Η ΑΕΛ... καλεί τον Ντε Λούκας στη Λάρισα!

Gazzetta team
Η ΑΕΛ... καλεί τον Ντε Λούκας στη Λάρισα!

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέροντας πως ελπίζει ο ποδοσφαιριστής των Ακριτών, Πάμπλο Ντε Λούκας να μην έχει... τραυματιστεί και να μπορεί να παίξει στο παιχνίδι του β' γύρου με τους Θεσσαλούς!

H Ξάνθη ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), σε μια αναμέτρηση που όπως φάνηκε ενδιέφερε και την ΑΕΛ.

Οι Θεσσαλοί δεν έχουν ξεχάσει τη δική τους επίσκεψη στα Πηγάδια και με αφορμή την αντικατάσταση του Πάμπλο Ντε Λούκας από τον Καμαρά, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης την... ευχή της να μην έχει τραυματιστεί ο Ισπανός και να μπορεί να παίξει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μαζί τους!

Μάλλον η ανακοίνωση αναφέρεται στη διαιτησία του αγώνα μεταξύ Ξάνθης και ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, μεταξύ άλλων και για ένα αντιαθλητικό φάουλ του Ντε Λούκας που δεν τιμωρήθηκε.

Η ανακοίνωση:

«Ελπίζουμε ο De Lucas της Ξάνθης να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά και να μας έρθει στην Λάρισα στο δεύτερο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα