To αντίο του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Καρακίτσο

Gazzetta team
To αντίο του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Καρακίτσο

bet365

Μία από τις διαχρονικές μορφές της Λεωφόρου, ο Γιάννης Καρακίτσος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53ων ετών, «χτυπημένος» από τη νόσο Wilson.

Οι... θαμώνες της Λεωφόρου, ακόμα και τις εποχές που δεν χρησιμοποιούσε την ιστορική του έδρα, θα γνώριζαν τον Γιάννη Καρακίτσο.

Τον άνθρωπο που σχεδόν ζούσε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», βοηθώντας για τρεις δεκαετίες στην διαχείριση των αγώνων και στις εγκαταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας.

Πλέον όμως δεν ζει ανάμεσά μας, καθώς σε ηλικία 53ων ετών, νικήθηκε από τη νόσο Wilson.

Για την απώλειά του, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση...

«Ο Γιάννης του Παναθηναϊκού έχασε τη μάχη. Ο Γιαννάκης μας, ο άνθρωπος που έκανε τους πάντες να χαμογελούν με το θάρρος και τη δύναμή του, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. «Χτυπημένος» εδώ και χρόνια από τη νόσο του Wilson, ο Γιάννης «έφυγε» σήμερα στα 53 του χρόνια.

Θα ήταν αδόκιμο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Καρακίτσος εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογό μας, στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης επί δεκαετίες τόσο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και στο τμήμα διαχείρισης αγώνων μέχρι και την ύστατη ώρα που η νόσος τον κατέβαλε.

Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα