Συνέντευξη Τύπου του Κούγια την Τρίτη για το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ

Συνέντευξη Τύπου του Κούγια την Τρίτη για το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ

Gazzetta team
Συνέντευξη Τύπου του Κούγια την Τρίτη για το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ

bet365

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως την Τρίτη (30/10) ο Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Η ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε αυξημένους τόνους μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη, Αλέξη Κούγια, έχει δρομολογήσει αντιδράσεις, κατηγορίες και επιθέσεις εκατέρωθεν και όπως όλα δείχνουν περαιτέρω γεγονότα.

Έτσι την Τρίτη (30/10), πριν την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στην ΑΕΛ FC Arena για το Κύπελλο Ελλάδας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα αναλύσει τις σκέψεις του σχετικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου σε συνέντευξη Τύπου, για την οποία ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 30/10/2018 και ώρα 16:30 (πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο) στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA o κ. Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη τύπου με ένα και μοναδικό θέμα:

Tο ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα