Λιβάια: «Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε»

Gazzetta team
Λιβάια: «Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια υπογράμμισε πως το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το τελικό σκορ, στρέφοντας το «βλέμμα» στις ερχόμενες δύσκολες αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Μπάγερν Μονάχου και Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 των «κίτρινων» στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε πως το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Ήταν ένα μεγάλο σκορ, μια καλή εμφάνιση, αλλά όχι μια νίκη τόσο εύκολη όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Ο Άρης πίεσε την ΑΕΚ και είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως άλλαξε η εικόνα στο β' μέρος. Η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στον Άρη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ΑΕΚ και τα επόμενα της παιχνίδια: «Πράγματι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Το κάναμε και πέρυσι όμως, φέτος μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα σε Μπάγερν και Ατρόμητο μπορούμε να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε τα αποτελέσματα, που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα