Πόνσε: «Χαρούμενος για τα γκολ και τη νίκη»

Gazzetta team
Πόνσε: «Χαρούμενος για τα γκολ και τη νίκη»

bet365

Ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της ΑΕΚ στις προπονήσεις χαρακτήρισε την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη ο Εζεκιέλ Πόνσε.

Πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της ΑΕΚ επί του Άρη (4-0) αναδείχθηκε ο Εζεκιέλ Πόνσε, που με δυο γκολ «υπέγραψε» το δεύτερο ημίχρονο και έδειξε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Όπως μας είχε πει και ο προπονητής πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ αποκτήσαμε ηρεμία», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός φορ.

Για το γεγονός ότι σκόραρε με κεφαλιά και αν το έψαχνε: «Η αλήθεια είναι ότι και σήμερα το προσπάθησα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερα να νικήσω τον αντίπαλο τερματοφύλακα και είμαι χαρούμενος».

Για τη φάση του τρίτου γκολ: «Τώρα που το βλέπω είναι μία πολύ όμορφη φάση. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι προϊόν ομαδικής φάσης. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που βγαίνει στο γήπεδο».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα γιατί θα παίζουμε εδώ και θα είμαστε φιλοξενούμενοι. Θα δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε χαρούμενοι όπως σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα