Βέρνμπλουμ: «Να χτίσουμε ένα νέο σερί»

Gazzetta team
Βέρνμπλουμ: «Να χτίσουμε ένα νέο σερί»

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει ένα νέο νικηφόρο σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από τη Βίντι.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δηλώνει 100% έτοιμος να μπει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά ο Σουηδός μέσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε:

«Είμαστε όλοι λίγο θυμωμένοι μετά από αυτό που συνέβη την Πέμπτη, είναι λογικό. Είναι καλό για εμάς που έχουμε σύντομα παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Είναι γεγονός ότι ήμασταν από ένα καλό σερί και θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο σερί, ήταν μία σφαλιάρα για εμάς, μας πόνεσε και στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να επανέλθουμε. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να επιστρέψουμε.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τις άλλες, εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα από τη Βίντι, έχουμε το πλεονέκτημα επειδή παίζουμε στην έδρα μας αλλά θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Είμαι καλά, 100% έτοιμος, είμαι φρέσκος, λατρεύω που είμαι εδώ και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούργιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα