ΠΑΟΚ: Μέσα Βιεϊρίνια και Άκπομ, έξω Χατσερίντι και Καρέλης

ΠΑΟΚ: Μέσα Βιεϊρίνια και Άκπομ, έξω Χατσερίντι και Καρέλης

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απ’ όπου θα απουσιάσει ο τραυματίας Χοσέ Μαουρίσιο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, από την οποία έμεινε εκτός ο Εβγέν Χατσερίντι, με τον Λουτσέσκου να μην έχει κανέναν στόπερ πλην των δύο (Βαρέλα, Κρέσπο) που αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου». Επίσης, μετά από αρκετό καιρό ο Ρουμάνος τεχνικός επαναφέρει στην αποστολή τον Τσούμπα Ακμπομ, αφήνοντας εκτός τον Νίκο Καρέλη.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Πριν την πρεμιέρα της σεζόν, οι προβλέψεις για τον Παναθηναϊκό ήταν δυσοίωνες. Εκκίνηση -6 και νεανικό, άπειρο ρόστερ έκαναν τους «ειδικούς» να μην υπολογίζουν στην αντίδραση των Πράσινων. Το ποδόσφαιρο, όμως, εκθέτει κι αντίπαλος στο ντέρμπι της Δευτέρας (29.10) έρχεται στην Τούμπα έπειτα από έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο είναι οι άλλες δύο αήττητες ομάδες της Super League γεγονός που δείχνει την σημασία και το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως στα δύσκολα λειτουργεί καλύτερα και καλείται να το δείξει άλλη μια φορά προκειμένου να επανέλθει μετά την ήττα από τη Βίντι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μαουρίσιο , αφού κι ο Βιεϊρίνια επιστρέφει μετά την αποφόρτιση της περασμένης Πέμπτης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος, Τόσκα , Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας , Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Άκπομ, Πρίγιοβιτς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα