Παρών και ο Μουνιέ στην Τούμπα

Παρών και ο Μουνιέ στην Τούμπα

Gazzetta team
Παρών και ο Μουνιέ στην Τούμπα

bet365

Τα μηνύματα... επιστροφής του Άντονι Μουνιέ τον τελευταίο καιρό προετοίμασαν το έδαφος και ο Γάλλος άσος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Τούμπας, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μουνιέ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πρόλαβε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα