Χωρίς Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ (pic)

Χωρίς Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Χωρίς Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ (pic)

bet365

Εκτός αποστολής για το ματς της Ενωσης με τον Αρη έμειναν ο Ελληνας επιθετικός μέσος και ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός.

Η προετοιμασία της πρωταθλήτριας για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε και τα προβλήματα, για ακόμη μία φορά, δε λείπουν. Αυτή τη φορά το απρόοπτο προέκυψε με τον Μπακασέτα, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στο ισχύο, έκανε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο και τελικά έμεινε εκτός αποστολής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Εκτός και ο Ερικ Μοράν που ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ από την εξέδρα θα δει το ματς και οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης για λόγους ξεκούρασης. Οπως και να έχει, οι 18 που επέλεξε για την αποστολή ο Ουζουνίδης είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Μπογέ, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα