Συγχαρητήρια Μπούση σε Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Συγχαρητήρια Μπούση σε Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Συγχαρητήρια Μπούση σε Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΛ κι έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο για την προσπάθεια που ειδε απο τους παίκτες.

Ο Μιχάλης Μπούσης παρακολούθησε από σουίτα της AEL FC Arena την αναμέτρηση των Ομιλιτών με τους «βυσσινί» που έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα θέλησε να συγχαρεί την ομάδα του για το αποτέλεσμα και πήγε στα αποδυτήρια, όπου συνάντησε τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και του απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο παιχνίδι, μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Με την ισοπαλία ο ΟΦΗ έμεινε αήττητος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κρατώντας μάλιστα ξανά το «μηδέν» στην άμυνα και φτάνοντας πλέον τους τέσσερις βαθμούς στον «μαραθώνιο», βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα