ΑΕΚ και "Σάμπα" ξανά μαζί... (vid)

ΑΕΚ και "Σάμπα" ξανά μαζί... (vid)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ και "Σάμπα" ξανά μαζί... (vid)

bet365

Στην απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιου του Ρέφικ, προχωράει η ΑΕΚ με τον παίκτη να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» από το καλοκαίρι του 2019.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αργεί ακόμη, πόσω μάλλον αυτή του καλοκαιριού του 2019 αλλά στην Ενωση έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και έχουν ήδη κλείσει τη μία μεταγραφή τους, η οποία φέρνει αναμνήσεις και από τη δεκαετία του '90. Τότε ήταν ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς αυτός που ήλεγχε το κέντρο της ΑΕΚ, τώρα θα είναι ο γιος του αυτός που θα αναλάβει να επαναλάβει τα κατορθώματα του πατέρα του, έστω όχι άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι κάνουν δικό τους τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος είναι 19 ετών, παίζει ως χαφ και ανήκει στη Ζελέζνιτσαρ, ενώ είναι και διεθνής με την U-19 της Βοσνίας. Ο πρόεδρος της Ζελέζνιτσαρ, Σέναντ Μισίμοβιτς, βρέθηκε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ και υπάρχει απόλυτη συμφωνία, με τον πιτσιρικά να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που αφορά στην ενίσχυση της ομάδα για την επόμενη σεζόν αλλά αποτελεί παράλληλα -κυρίως αυτό- επένδυση για το μέλλον, στο οποίο παρεμπιπτόντως η Ενωση και η Ζελέζνιτσαρ αναμένεται να έχουν στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς. Αυτό έλεγαν, άλλωστε, οι Βόσνιοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν την έντονη ικανοποίηση τους για το deal με την ΑΕΚ και για την κοινή διάθεση συνεργασίας που υπάρχει για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα